Junior Rockcity Rollers

kop junior RcR

 

Hé jij daar, ben je tussen de 6 en de 16 jaar en kun je skaten?
Of heb je dat nog nooit gedaan en zou je het graag willen leren?
Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe sport of wil je iets heel anders dan anders doen…..
In dat geval zijn de JUNIOR ROCKCITY ROLLERS wat voor jou!

De Junior Rockcity Rollers is het nieuwe team van de Rockcity Rollers en zij spelen de superspannende sport Roller Derby. Op een ovale baan proberen skaters elkaar voorbij te skaten om zo punten te scoren. Daarbij mag je elkaar hinderen. Het gaat er dus niet om hoe snel je kan skaten, maar wel hoe goed je de ander kan tegenhouden.

Roller Derby wordt bij de Junior Rockcity Rollers gespeeld door meisjes en door jongens. Ze skaten op rolschaatsen en dragen pols-, elleboog- en kniebeschermers, een helm en een bitje.

Vanaf 29 oktober is er iedere woensdag een training van 17.00 tot 18.00 uur op Rolschaatsbaan RC de Lichtstad, St. Trudostraat 1A in Eindhoven (tijdens schoolvakanties is er geen training). Je mag in het begin trainen op skeelers of inline skates, daarna zijn rolschaatsen verplicht. De training wordt gegeven door speelsters en scheidrechters van de Rockcity Rollers.

Je bent altijd welkom om mee te trainen, mits je skates hebt en voldoende bescherming. Dat houdt in: een helm en knie-, elleboog- en polsbescherming (een bitje heb je pas nodig vanaf de tweede training). Want veiligheid is erg belangrijk bij Roller Derby.
Het is geen enkel probleem als je nog niet kan skaten want dat leer je allemaal tijdens de lessen!

Als je je wilt aanmelden om te komen meetrainen of als je meer informatie wil stuur dan een email naar juniorrockcityrollers@outlook.com of kijk op de facebookpagina van de Junior Rockcity Rollers www.facebook.com/juniorrockcityrollers

We hopen je gauw te zien!